fredag 3 augusti 2012

W7 - Coral Dream

Nu har jag äntligen fått tid att testa ett av lacken jag köpte i Sundsvall, i en butik som heter Sminkshop.nu. Jag har aldrig hört talas om märket innan, men det fanns massor av färger!

W7 - Coral Dream
Flaskan är väldigt lik OPIs ..

Det här var tyvärr den enda bra bilden jag lyckades få till, och den tog jag innan jag kom på att jag förstört vänsterhanden genom att plocka undan nagellacken innan det hunnit torka :)

.. resultatet är inte likt OPIs!

Om man bortser från pekfingret som jag var klantig och förstörde är lacket ändå inte mer än knappt okej: I solljus är lacket otroligt randigt och klumpigt, och penseln släppte hår som fastnade. Färgen känns väldigt 80-tal, men jag gillar den ändå på något vis .. Kommer förmodligen leta efter liknande färger hos andra märken.

Ett billigt lack, med billigt resultat...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar