tisdag 11 september 2012

Snowcrystal - 449 - Smokey Plum

Jag hittade ett nytt märke när jag var på Åhlens sist .. Snowcrystal är tydligen ett svenskt märke med huvudkontor i Saltsjöbaden.
 

Flaskan är gullig, och jag gillar färgerna. Hade kunnat köpa allihop :)

Det var lätt att måla med, och det täckte nästan med ett lager. Däremot väntade jag med att fota allt utom flaskbilden ovan till dagen efter, och jag gick visst och la mig lite för tidigt efter målandet .. Naglarna har fått mönster efter täcket, så det här är det enda ni får se!

4 kommentarer:

 1. Kör du inte Seche Vite? Då får man aldrig lakantryck på naglarna ;-) Vad kostade lacket? Undrar om det finns på Åhléns här i Göteborg :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, vet du .. Jag körde mitt gamla Deborah Lippmann här! Fast jag kan säkert lyckas med seche också! Igår lyckades jag "knöla" ihop lacket från spetsen och halvvägs in, trots seche. Minns inte riktigt vad det kostade, men nånstans 50-80 kr..

   Radera
 2. Svar
  1. Tack! Du får komma över och provmåla nån dag. :)

   Radera