måndag 4 februari 2013

Depend - 251

Jag hade tänkt att jag skulle vara med på Blå måndag för första gången idag, bilder är förberedda och allt ... Men så satte jag mig på tåget och skulle börja blogga och insåg att jag har ingen aning om vad lacket heter!

Ni får bilderna nu, så får jag uppdatera med namn ikväll..Ett otroligt svårfotat lack! De här bilderna är de enda jag fick till som visar glittret. Jag ska försöka lära mig fota med direkt solljus, så ska ni få se lite snyggare bilder sen. Nån gång, när jag får tid :)

Lacket är ljust babyblått, med massor med smått glitter.
Formulan är helt okej. Det hade nog räckt med två lager, men jag envisades med att ha på tre, vilket gjorde att det kändes ganska tjockt och klumpigt och lite fake-nagel-varning.

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Oj, nej.. Då har jag inte lyckats så bra med fotandet! Pastell-blått, inga grå toner alls

      Radera