onsdag 20 februari 2013

Nail Pattern Boldness - Flipping Out Hard

Nail Pattern Boldness, från Llarowe
Kunde bara inte motstå det här helgalna lacket när jag såg det.. Helt underbart!

Här är det ovanpå Yes Love, som jag visade här om dagen..
Flipping out hard
Nail Pattern Boldness - Flipping Out Hard

På lillfingret syns det att det var ganska klibbigt och svårmålat: det är inte min nagel som är ojämn, det är lacket som lagt sig över kanten..


Tyvärr inte alls så fantastiskt som jag hoppats, det var svårmålat och trots att jag hade två lager Yes Love under så kändes det inte som att det täckte tillräckligt. Tror det blev tre lager av Flipping Out Hard innan jag gav upp. Inte ens Seche Vite kunde rädda det, så lacket skrapades av i nån sorts geleform inom några minuter..

Men jag tror att det här ändå kan bli helt fantastiskt, med rätt underlack och med lite tålamod så lagren hinner torka ordentligt innan nästa kommer på. Det måste bli ett nytt försök snart!

3 kommentarer:

 1. Ser ut som ett av Floam-lacken? Är det en kopia? Hur ser flaskan ut?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmmmm, tänk att jag hade missat Floam .. Det ser ju onekligen väldigt likt ut de bilder jag googlat fram på Floam, så det kanske är en dupe? Eller så är det bara ett grönprickigt lack i grön bas som råkar vara väldigt likt..

   Har uppdaterat inlägget med en flaskbild nu :)

   Radera