onsdag 13 februari 2013

Nordic Cap of Sweden - Star Nails - NP14

Imorgon åker jag till Norge för en helgs isklättring, så det är säkrast att klippa naglarna ikväll. Därför hade jag avskedsmålning igår.. Det blev ett tragiskt avsked, inte alls vad jag hade hoppats!


Nordic Cap Of Sweden - Star Nails - NP14
Nordic Cap Of Sweden - Star Nails - NP14

Nordic Cap Of Sweden - Star Nails - NP14


Nordic Cap Of Sweden - Star Nails - NP14

Märkligt nog är bilderna med blixt närmast verkligheten, lacket är verkligen inte aprikosfärgat, men jag tog ändå med den bilden eftersom på den bilden ser man hur otroligt dåligt det här lacket funkar med min hudton!

I flaskan är lacket superfint, ljusrosa med tydligt glitter. På naglarna drunknar glittret, och lacket är bara tråkigt... Dessutom verkade lacket täcka på ett - två lager när jag swatchade det, men på naglarna var det inte okej förrän efter tre.

Det här blev verkligen ingen favorit, och jag tvivlar på att jag kommer använda det igen..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar