fredag 15 mars 2013

American Apparel - Neon Yellow

Neonlack har aldrig varit min grej, men de senaste dagarna har jag haft stora cravings efter just neon .. Så det blev ett besök på American Apparel i måndags!
Först ut är det gula!

Neon Yellow
American Apparel - Neon Yellow
 
Inte alls tillräckligt neon-igt på bilderna..

American Apparel - Neon Yellow

American Apparel - Neon Yellow


Det var ganska svårlackat, första lagret blev väldigt strimmigt och det rann lätt ut i nagelbanden. Det tog mig 4 lager att få till ett resultat jag var nöjd med, och då är det ändå lite VNL om man kollar i bra ljus..

Däremot ... Jag blev helt chockad över hur snabbt det torkade! Och hur hållbart det kändes, även utan topplack. Jag tvättade händerna (och torkade händerna) och stötte som vanligt i naglarna i varandra ett par gånger innan jag hade på topplacket, och det blev inte ett märke! Helt fantastiskt! Är alla American Apparel såhär?

Kan inte sluta titta på mina naglar idag :)

2 kommentarer:

  1. Oj, vad du har målat många gånger medan vi var borta..../Mamma

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inte så många som jag skulle velat :)

      Radera