söndag 28 april 2013

Nail Art Sunday: Union Jack

Veckans tema hos LeLack är Union Jack, och i brist på fantasi tolkade jag det helt enkelt bokstavligt..


Det här var skitsvårt! Det blev väldigt plottrigt på såhär korta naglar, och jag är så skakig så det ser ut som jag försökt göra krulliga streck :)


Var inte helt nöjd med resultatet på stickan, men tänkte att det skulle bli bättre när man hade tränat en gång .. Och körde igång på naglarna. Och det blev inte alls bättre! Men jag är rätt nöjd ändå..


Använde mig av det här kittet till det röda:
 

 

Tre i ett: vanligt lack, tunn penna och rhinestones. Pennan är kanon för att göra smala streck! Mycket lättare än en smal pensel. Kittet är köpt på Urban Outfitters i Stockholm i höstas. Synd att de inte hade fler färger, för jag skulle gärna ha fler!

16 kommentarer:

 1. Vilken häftig penna, en sådan måste jag också skaffa det förenklar ju en hel del av de saker man vill kunna göra på naglarna. Själv använder jag tandpetare för små streck. Väldigt fina flaggor du fått till tycker jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den är kanon! Jag brukade också använda tandpetare, men det är så svårt att få det till streck istället för prickar då

   Radera
 2. Vilka fina flaggor du fick till! Jag fick två sådana pennor i julklapp och de är verkligen bra! Mina är silver och blå metalic

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Kul, jag får ge mig ut på jakt efter fler :)

   Radera
 3. Väldigt snygga flaggor! Och pennan ser ju himla smart ut!

  SvaraRadera
 4. Jag tycker att det blev fint! :D Har många såna twowayflaskor i olika färger som jag köpt på ebay för ca 2-5kr st men nu verkas de inte finnas lika mycket av. Däremot måste jag säga att jag föredrar pensel när jag ska göra raka streck, med pennan blir det darrigt. Är väl vanesak båda två. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jahaaaaaaaa, är det det som menas med twoway?! Jag trodde det var en tjock pensel och en tunn .. Då vet jag var jag ska leta :)

   Radera
 5. Jag fick ett kit med två såna där pennor (svart och guld) i present nyligen, mamma hade hittat dem i en musei-giftshop. Det står ju en webbadress på paketet, npw.co.uk, och där finns en webbshop där man kan köpa pennorna i olika färger, båda enskilda och i kit (sök på nail art i shoppen). De var inte så jättebilliga (£4.95 för de enskilda) och jag vet inte hur det ligger till med frakt till Sverige och sådär, men har suttit och suktat lite över dem hehe.

  SvaraRadera
 6. Jag har haft liknande pennor som jag slängt, blev aldrig vän med dem. Kladdade och klumpade sig bara för mig. Fördrar nog pensel, däremot så väntar jag hem nail-art pennor från M.A.S.H som jag är väldigt spänd på. Om jag fattat det rätt så ska det vara som filtspets på dem, mer som att rita med en vanlig penna å nageln:)

  Tycker absolut att du ska känna dig nöjd över din manikyr. Tunna, fina linjer som sitter precis där de ska. Snyggt jobbat:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Coolt ... väntar spänt på en recension :) Tack!

   Radera
 7. Hej! Jag tror inte att jag har lämnat någon kommentar har hos dig förut, men jag har i alla fall hittat hit tack vare NailArt Sunday :) Detta var jättesnygga naglar, du har verkligen målat linjerna bra tycker jag, så jag tycker att du ska vara nöjd :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du hittat hit! Tack :)

   Radera