lördag 13 april 2013

Seche - Aristocrat

Gissa om jag blev förvånad idag när jag för ovanlighetens skull gick in på NK, och hittade det här lacket! Sen när gör Seche färgade lack?! Är jag helt efter som har missat det här????

Bas, lack och topp från Seche!
Det här täcker på ett lager, riktigt magiskt! Det torkar också riktigt fort (jag körde med Seche Vite, men lacket klarade sig betydligt bättre när jag började plocka fram kameran än det oftast gör..)

Seche - Aristocrat
Det här lacket var riktigt svårt att fota, vet inte riktigt vad jag skulle säga att det har för färg på bilderna, men i verkligheten är det mörkt lila.

Seche - Aristocrat


Det fanns inte så stort utbud på färger, men jag antar att det kommer att utökas allt eftersom.

Kanske inte världens bästa ide att testa två nya lack samtidigt, för nu vet jag inte vad som är vad.. Det kändes som att lacket blev väldigt knöligt och randigt när jag målade (syns tydligt på ringfingret på övre bilden). Skulle gissa att det är det färgade lacket, men jag får kanske testa det på mitt gamla baslack för att veta säkert. Säkert en teknikfråga..

4 kommentarer:

 1. Ja, lite efter faktiskt ;-) Men eftersom de inte har så roliga färger, så är det väl nästan ingen nagelnörd som köper... Men de finns på nätet lite överallt :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hah ... Måste vara ett tecken på att jag nätshoppar för lite :)

   Radera
 2. Har ännu inte hittat ett enda färgat Sechelack som gjort mig intresserad av ett köp. Men topp och baslacken slår det mesta istället.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Färgerna var verkligen inte så roliga, men svårt att låta bli att testa när topplacket är så bra :)

   Radera