tisdag 21 maj 2013

Crows Toes - L'il Miss Cyanide

Fantastiskt vackert lack! Det här lacket fick följa med lite bara för att fylla ut frakten från Llarowe, tyckte egentligen inte att det såg så spännande ut. Men oj vad jag är glad att jag köpte det! Det är definitivt en ny favorit, och jag lär använda det många gånger till .. Fast lite snål lär jag nog vara med det :)
Tyvärr är det inte helt täckande på egen hand, här har jag fyra lager, och det är fortfarande ganska genomskinligt. Borde tagit något annat lack som underkläder, men jag hade hoppats att det skulle gå. Vad tror ni är lämpligt? Ljuslila, eller lite mörkare?  Vitt?
Dessutom råkade jag stöta i pekfingret när jag plockade fram kameran, så ni får leva med att pekfingret är knöligt ..När jag målade det här på sticka kändes penseln lite för smal, men på naglarna var det helt ok. Formulan är fin, det flyter ut och blir jämnt och fint!

Det här är så vansinnigt fint!

2 kommentarer:

  1. Den var fin, och vilka fina Bellisar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, bellisarna är superfina, och överallt :)

      Radera