fredag 31 maj 2013

Jade - Psicodelica

Nu är det äntligen fredag igen! Förra veckan bidrog jag med ett lack från Gosh, den här veckan blir det Jade - Psicodelica (och jag siktar på ännu ett silver-holo till nästa fredag, av märket 17).
Använt:
 • 1 lager Seche Base
 • 4 lager Jade - Psicodelica
 • 1 lager Seche Vite

Det här lacket har otroliga holoeffekter! Däremot är det väldigt transparent, jag önskar att jag hade använt något färgat under. (T.ex. Gosh borde ha kunnat bli bra)Det här är mitt första Jade-lack, och jag älskar det! Jag är så glad att det är soligt ute idag :)

Här är en jämförelse mellan Gosh och Jade:
Gosh 549 vs Jade Psicodelica

2 kommentarer:

 1. Wow vad fint! Detta lack saknar jag i samlingen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det borde finnas i alla samlingar! :)

   Radera