fredag 3 maj 2013

Okänt? Lindex?

Idag har jag ett lack som jag faktiskt inte vet vad det är för märke, det står märkligt nog inte på flaskan .. Det är köpt på Lindex, så jag gissar att det är Lindex eget. Är det nån som vet?


 
I vilket fall så är färgen otroligt vacker! Guldskimret som syns tydligt på den övre bilden drunknar lite i lacket på naglarna, men i vissa ljus syns det ändå, och då är lacket magiskt. Annars ser det mest ut som ett vanligt turkost lack, dock ett snyggt sådant.
 

 
Tyvärr var det här inte roligt alls att måla med. Första lagret var strimmigt och kladdigt, vilket visserligen blev bättre av det andra lagret, men det var fortfarande svårt att få jämnt. Till och med det tredje lagret var lite strimmigt. Dessutom täcker inte tre lager hundraprocentigt, så egentligen borde jag haft ett fjärde lager, men där går min smärtgräns!

2 kommentarer:

  1. Jag tror att det är Lindex egna lackmärke.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag också, men märkligt att de inte skriver ut det...

      Radera