onsdag 1 maj 2013

Zoya - Tracie

Jag valde mellan det här och Meg när jag skulle beställa, och egentligen skulle jag nog velat haft båda två... Det här är ett härligt vårgrönt lack, perfekt nu när blommorna börjar komma fram och solen skiner, och även på Grön Onsdag :)
Blir lite bild-spam!


Färgen på de första tre är lite för mörk, det ser mer ut som på de två sista.

Formulan är kanon, och jag trodde efter första lagret att två lager skulle räcka, men det var gränsfall, och hade jag haft längre naglar hade det tredje varit absolut nödvändigt. Nu la jag på ett tredje mest för säkerhets skull :)

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja, jag är lite svag för just den här nyansen av grönt :)

   Radera
 2. Hehe, kul att vi valde samma (och jag tvekade också ang Meg när jag köpte det...). Det är verkligen vårgrönt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det finns ju ett par gröna nagellack att välja på :) Jag vill ha Meg också nu!

   Radera