lördag 15 juni 2013

Depend - Rough Sparkle

Jag har köpt min första hela kollektion! Har inte riktigt förstått grejen med att köpa lack man inte är så sugen på bara för att det hör ihop med några man gillar .. Men nu slog jag ändå till. Ibland blir man ju överraskad av lack man inte tror att man ska gilla..

Jag letade överallt innan jag till slut gav upp och beställde de här på nätet. Märkligt att de inte kommit till några affärer, när de lanserades för 2-3 veckor sedan. Har ni hittat dem nånstans än?Jag är mest sugen på det rosa (2062) och det blå (2065), ser verkligen fram emot att få tid att testa de här lacken under semestern..

2 kommentarer:

  1. När det kommer till Depend är det lättare att köpa en hel kollektion än när det kommer till typ China Glaze, OPI eller liknande. Depend är ju lite billigare i inköp än de andra;)

    SvaraRadera