tisdag 16 juli 2013

Zoya - Adina


Använt:
  • 1 lager Seche Base
  • 3 lager Zoya - Adina
  • 1 lager Seche Vite

Det här lacket är en dupe till (eller om det är tvärt om, jag vet inte ..) Crows Toes - L'il Miss Cyanide som jag visade för någon månad sen. Och det är precis lika vackert! Definitivt en ny favorit.
Ljuslila med skiftningar i skimrande grönt


Appliceringen var hur smidig som helst, och det här blev täckande efter tre lager, till skillnad från L'il Miss Cyanide som aldrig blev täckande. Ser på bilderna däremot att jag fuskat lite på vissa delar av naglarna, så fyra lager hade nog inte skadat..
Jag är så besviken över bilderna! Precis som när jag fotade L'il Miss Cyanide försvinner det duokroma i bilderna. Jag trodde verkligen att jag skulle få med det den här gången.. Men när jag bild-googlar på Zoya Adina verkar alla andra också ha samma problem, så ni får helt enkelt köpa det och testa själva!

2 kommentarer: