fredag 27 september 2013

I Love Nail Polish - Birefringence (Ultra Chromes)Använt:
  • 1 lager Nubar - Ridge Filler
  • 3 lager ILNP - Birefringence
  • 1 lager Seche Vite

Det här är så helt fantastiskt så jag vet inte vad jag ska säga! Basfärgen är blå, med skiftningar framförallt i lila och rött, men också grönt och guld. Första lagret var väldigt skirt och flammigt, men lager två fixade till det mesta. Jag fick dock lov att lägga på ett tredje lager för att få det jämnt, även om det var täckande på två lager.

Här kommer några närmare bilder..

När jag väntade på att de här lacken skulle släppas fick jag lära mig ett nytt sätt att fota duokroma lack: under vatten! Bilden blev inte helt bra, men kolla färgskiftningarna! Får träna lite mer på undervattenfoto till nästa lack ur "Ultra Chromes"-kollektionen :)

2 kommentarer:

  1. Vad häftigt att skiftningarna kom fram så bra under vattnet! :)

    SvaraRadera