måndag 9 september 2013

Nfu Oh - 62

Nu har det gått en halv evighet sen jag bloggade sist, lusten har verkligen inte funnits där under sommaren, men nu börjar jag känna mig lite sugen!

Men jag har ett problem med bloggandet: Jag jobbar halva veckan (mån-ons) i en annan stad, och åker då tåg med en hel del packning. Lacken är såklart med (några stycken åtminstone), men jag orkar inte släpa med mig kameran längre.. Har försökt några gånger att fota med mobilen istället, men känner mig aldrig helt nöjd med bilderna, så då avstår jag från att blogga, och får sen måla om med samma lack hemma igen för att kunna fota. Det känns bara jobbigt! Så nu tänker jag att jag får sänka ambitionen lite, för det här är ju ändå min hobby, det ska vara roligt först och främst!


Använt:
  • 1 lager Nubar - Ridge Filler
  • 1 lager Nfu Oh - Aqua Base
  • 4 lager Nfu Oh - 62
  • 1 lager Seche Vite

Det här lacket är väldigt skirt, så det hade inte skadat att ha ett annat under: Efter fyra lager ser man fortfarande igenom nageln i vissa ljus. Det är väl inget man stör sig på till vardags direkt, och det sista lagret gjorde egentligen ingen skillnad.


Appliceringen är ganska klurig, trots Aqua Base. På första lagret är holosjukan rätt så tydlig om man inte är försiktig, men efterföljande lager glider på mycket lättare. Redan lager 2 hade dolt skadorna i första lagret.


Färgen är ganska blek, den passar inte riktigt min hudton. Holoeffekten är som vanligt för Nfu Oh väldigt fin. Ett riktigt fint lack, men inget sådär jättespeciellt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar