torsdag 10 oktober 2013

Cuccio - Rose Gold Romance


Använt:
  • 1 lager Nubar - Ridge Filler
  • 2 lager Cuccio - Rose Gold Romance

Det här lacket har blivit liggandes alldeles för länge! Kunde knappt bärga mig när jag köpte det, men så blev det så fullt upp med annat och till slut glömdes det bort..

Jag vet knappt om jag vågar recensera det här. Det känns som att alla lack jag testat på sistone varit svårmålade, så nu börjar jag fundera om det är mig eller lacken det är fel på .. I vilket fall så var det här lacket långt ifrån lättmålat! Det blir lätt kala fläckar, och tjocka klumpar/vallar. I mina försök att få till jämna, fina lager hade jag så bråttom att det rann ut lack i nagelbanden, så det krävdes en hel del städning efteråt.

Det torkar matt, och det torkar VÄLDIGT fort. Det var rätt häftigt att se hur snyggt det liksom jämnade ut sig självt under torkningen. Efter första lagret var det ganska strimmigt, och det andra lagret jämnade inte helt ut det, men då det andra lagret hade torkat var resultatet helt okej!

Och nu har jag varit bortrest utan kamera igen, så här kommer mobilbilder. Och min mobil börjar ge väldigt dåliga bilder..

Utan blixt:

Med blixt:
 
Update: Nu är jag inne på dag 2 med det här lacket, och det lila verkar på något vis försvinna och lacket blir mer och mer guldigt/silvrigt. Jag drog med nageln längs ett svart konferensbord på jobbet, vilket lämnade en rand av lila/guld. Det såg ut precis som en gammal "svart tavla" med ett kritstreck. Det här lacket är ganska annorlunda i formulan, och trots att det har en så snygg matt finish så bör man nog använda topplack för att det ska sitta kvar!

1 kommentar:

  1. Jag tycker i alla fall att det är snyggt!

    SvaraRadera