torsdag 24 oktober 2013

OPI - Peace & Love & OPI


 
Använt:
  • 1 lager Nubar - Ridge Filler
  • 2 lager OPI - Peace & Love & OPI
  • 1 lager Seche Vite

Det här lacket har jag dreglat över lika länge som OPI - Alcatraz... Rocks, och tyvärr blev det ungefär lika mycket av en besvikelse! (inlägg om Alcatraz... Rocks kommer senare, måste måla med det igen, för bilderna med mobilen blev helt värdelösa!) Det är egentligen ingenting fel med lacket: det är en fin färg, appliceringen är felfri, hållbarheten helt normal ... Men jag trodde att det här skulle vara ett starkt duokromt lack, men den duokroma effekten är inte alls särskilt tydlig. Det är ett duokromt lack, och i vissa ljus syns det, men det känns oerhört blekt när man nyss använt ILNPs Ultra-Chromes.

I alla fall .. Det här är ett fint standard-lack!
Jag tror att med lite tjockare lager, och noggrannare applicering kan det här lacket täcka på ett lager. Jag behövde dock 2, och jag tror inte att det skadar för djupets skull!

På sista tiden har jag fått ett problem med mitt underlack (Nubars Ridge Filler): när jag målar underlacket så kommer det med små korn från flaskan eller penseln. Jag antar att det är torrt lack som ramlat ner från kanten eller så, men det är väldigt frustrerande! Är det någon mer som upplevt det?

1 kommentar: